icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
7. august - 09:27
Totalforbud mot bål og brenning Follo Brannvesen IKS opprettholder totalforbudet mot bål og grilling. Se http://follobrannvesen.no for mer informasjon.
Sweet like time

Sweet like time

25. august 2018
Tips en venn Skriv ut

KJØP BILLETT

Den kjente Ås-trubaduren Sjur Tobiassen fronter dette fantastiske bandet, som leverer bittersøt og varm jazz-pop av ypperste merke! Med Dag Tore Johnsen på bass og Maria Bovin deLabbé, ligger alt til rette for en nostalgisk og lun kveld som tematisk kretser rundt minner, øyeblikk og tidens forunderlighet.

---

Hva er det med Tiden?

Ikke godt å si, men om man kunne kledd Tiden i noe, har Sweet Like Time lyst til å kle den i en sang – gjerne en bittersøt, varm jazz-pop-sang om flyktige minner. En slik sang er som en perlesnor av øyeblikk. Små snutter der tonene omsorgsfullt forløser forventningen som bor i stillheten. En slik sang kan ta deg med til en strand under en doven, glødende kveldssol; bølgenes rytmiske dans, skummende spiraler som skyller på land – Hva er det med Tiden?

Med: 
Bass:  Dag Tore Johnsen
Trommer/perkusjon: Maria Bovin deLabbé
Vokal & gitar: Sjur Tobiassen
 
Lørdag 25. august kl. 20.00 Pris: 150,- Kinovestibylen. Dørene åpner kl. 19.00. Café Falsen er åpen fra kl. 19.00

 

 

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her