Ås bibliotek

Kunnskap til lunsj

bildet viser en bok og en kaffekopp

Ås kommune og Ås bibliotek inviterer til "Kunnskap til lunsj" - et lunsjseminar der vi serverer et faglig innlegg med personer knyttet til Campus Ås, mens du tar matpakka. 
11.30 - 12.00 på Ås bibliotek. Se oversikt over datoene for våren 2018 under. 

Disse holder "Kunnskap til lunsj"-foredrag våren 2018:

 

16. februar: Ansvarlige investeringer
Mange investorer og forvaltere over hele verden i dag legger vekt på etikk, miljø, menneskerettigheter og bærekraft.
Etiske og sosialt ansvarlige investeringer er noe langt mer enn det å være snill og grei og investere i virksomheter og prosjekter som man tror eller drømmer om skal bidra til en bedre verden, forteller professor ved Handelshøgskolen ved NMBU, Ole Gjølberg.

 

16. mars: Hva katten betyr for folkehelsa
Dyr kan fremme menneskets fysiske og psykiske helse på en god måte: De kan bidra til barns psykologiske utvikling, være en kamerat for voksne, og en sosial kontakt for gamle på sykehjem.
Professor ved NMBU, Bjarne Braastad,forteller om hva katten kan bety for folkehelsa.

 

20.april: Campus Ås blir et Landskapslaboratorium
NMBU-forskningen på landskap, opplevelser og rekreasjon og mere til skal nå samles under paraplyen Landskapslaboratorium. - Vi skal teste en rekke ulike løsninger, kvaliteter, former og blandinger for å løse både lokale, nasjonale og globale spørsmål om miljø, klima, arealforvaltning, og klimaendringer, sier prosjektleder Ingrid Ødegård. Hun forteller om forsøksfelt med ulike plantesamfunn og arbeid med estetikk, opplevelser og rekreasjon.

 

 

A A A
zoom ut zoom innÅs kommune | Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | | Telefon: 64 96 20 00 | post@as.kommune.no