icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Flue
Flue

Den store kinodagen:
«Fluefangeren»

Aldersgrense: Tillatt for alle

04. november 2017

Fluefangeren er et fengslende, intenst og humørfylt drama om en lærer som låser elevene sine inne i klasserommet, fast bestemt på å løse opp i konfliktene én gang for alle.

Norges kanskje største filmskapertalent Izer Aliu vant Amanda for Beste regi for denne filmen, og Fluefangeren er dessuten Norges nominerte til Nordisk råds filmpris. Vår varmeste anbefaling på Den store kinodagen! Kl. 16.30

Halv pris på alle kinobilletter!

Tips en venn Skriv ut

Regi: Izer Aliu

Lørdag 4. november kl. 16.30

Albansk tale, norske tekster

Unummererte plasser

 

«En imponerende stilsikker debutfilm, et drivende drama med sofistikert bildepoesi...» - Jon Inge Faldalen, Rushprint

«Vel verd kinobilletten» - Geir Kamsvåg, Cinema

Fluefangeren er et fengslende politisk drama som fanger vekst og fall av et diktatur i et klasserom. Vi møter Ghani, en idealistisk lærer, som i løpet av en intens dag, mister sine egne prinsipper når han stenger elevene inne i klasserommet i et forsøk på å sementere den etniske konflikten blant barna og samtidig redde sin egen arbeidsplass.

Fluefangeren er den norske regissøren Izer Alius første spillefilm. Filmen fikk sin verdenspremiere i Discovery-seksjonen under den internasjonale filmfestivalen i Toronto i 2016, der debutfilmer av fremtidens regissører med et særskilt filmtalent vises.

Publikum har så langt mottatt filmen med både latter og engasjement. Norgespremieren av Fluefangeren ble vist for fulle hus under Tromsø Internasjonale Filmfestival i midten av januar, der filmen også vant Den Norske Fredsfilmprisen. Filmen var en tur innom Gøteborg filmfestival, før den fortsatte sin Norgesfestivalturné i Trondheim (Kosmorama), Lillehammer (Amandus) og Hamar (Hamarama). Nå er Fluefangeren endelig klar for kinopremiere over hele landet.

 
 
Aldersgrense: Tillatt for alle
 
Voksne: 50,-
Barn til og med 12 år: 45,-
Honnør: 45,-
Student: 45,-
 
 
Billetter kjøpes online på www.askulturhus.no og ved inngangen (30 min før filmen starter).
Gyldig studentkort må fremvises ved kjøp av studentbillett.