Ås bibliotek

Høstprogram for barne- og ungdomsavdelingen på Ås bibliotek

Høsten 2018 er stappfull av arrangementer for barn og unge!

Her er en oversikt over arrangementene som skal være i barne- og ungdomsavdelingen på Ås bibliotek i høst:

Ferieverksted

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til gratis ferieverksted for barn hver dag i høstferien (uke 40) fra kl.13-15. Det blir ulike aktiviteter hver dag. Vi skal blant annet plante et frø, lage kule ting av papir og bygge med Strawbees.

Babydans

18. oktober, 15. november og 13. desember skal danser Beata Kretovicova Iden ha babydans på biblioteket. Babydans er et tilbud for babyer (0-1 år) og deres foreldre/foresatte. I Babydans er det foreldrene som danser med sine babyer i samspill med andre. Tilbudet passer best for babyer som ennå ikke kan gå. Det kreves ingen erfaring, men ha gjerne på deg behagelige klær som du kan bevege deg i. Påmelding via mail til as.bibliotek@as.kommune.no. Det er kun 10 plasser hver gang, og man må melde seg på fra gang til gang!

Litteraturfestivalen i Akershus

23. oktober blir det pysjeventyrstund kl.18 med høytlesning for de minste. Dresscode: pysj.

26. oktober kl.12 kommer forfatter Simon Stranger for å snakke om sin koko bok Kokotopia.

Grøsserkveld

30. oktober kl.18 åpnes dørene til kulturhusets mørkeste kjeller. Vi går sammen ned for å høre på noen skumle fortellinger. Passer ikke for de som er lettskremte!

Forfattertreff med Marius Horn Molaug

Mandag 5. november kl.15 får vi besøk av forfatteren som har skrevet Verdens verste-serien. Han tar med seg illustratøren Kristoffer Kjølberg og en bunke med verdens verste fotballkort, så dette blir et morsomt møte!

Spillkveld

Torsdag 8. november fra kl.16 til kl.18 feirer vi Nordisk spilluke med spillturnering og VR-demo! Det hele blir ledet av tre stykker fra Bibliogames, og de lover premie til vinneren og diplomer til alle.

Morgengry

12. november kl.9 gjør vi som mange andre bibliotek i norden; har høytlesning! Denne uka er det Nordisk litteraturuke, noe som markeres på mange bibliotek i Norden. Les mer om uka her: https://www.nordisklitteratur.org/no/ og følg med på denne siden for mer informasjon om arrangementet vårt når det nærmer seg.

Eksperimentkveld

13. november kl.18 skal vi ha eksperimentkveld med mange morsomme og interessante eksperimenter!

Julepysj

6. desember kl.18 er det igjen klart for pysjeventyrstund for de minste og denne gang med jul som tema. Dresscode: pysj.

Teater: Heksagon og julestria

17. desember kl.17 blir det gratis teaterforestilling! "Heksagon og julestria" er en varm, stemningsskapende og morsom juleforestilling om ventetid og vennskap basert på barneboka "Heksagon og skyggene". Forfatteren Christin Grilstad Prøis spiller selv heksa Heksagon. Med seg på scenen har hun musiker og aktør Pål Prøis. Mer informasjon om gratisbilletter kommer senere.

A A A
zoom ut zoom innÅs kommune | Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | | Telefon: 64 96 20 00 | post@as.kommune.no