icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
TV-aksjonen 2018

Bli bøssebærer for TV-aksjonen 2018 du også!

Søndag 21. oktober er det klart for verdens støste dugnad, den årlige TV-aksjonen i NRK. Pengene går i år til Kirkens Bymisjon.

Tips en venn Skriv ut

Mindre alene sammen, er mottoet for årets innsamlingsaksjon. Har du lyst til å bli med, er det bare å registrere seg på nettsiden https://blimed.no/.

- Der blir du registrert og får vite hvor du skal møte, forteller kulturkonsulent Tone Vik, og etterpå kan alle som vil få se filmen "For vi er gutta" til under halv pris i Ås kinoteater klokken 18.00. Bestll på nettet med kode "Tv-aksjonens bøssebærere".

Ved NMBU har også i år United Aid engasjert seg i aksjonen, og Selma Kannizic forteller at de allerede har fått tredve studenter som har meldt seg.

- Vi sendte ut en SMS før helgen, og fått bra respons, så vi regner med at det blir omtrent like mange som i fjor som stiller. Da stilte vi med 70 studenter. Det gir mening i å kunne bidra til et bedre samfunn for alle, avslutter Selma.

Ordfører Ola Nordal mener det er viktig å stå sammen om å inkludere alle.

- Ensomme finner vi blant de eldre, men også blant de yngre, blant annet studenter. Derfor er årets aksjon viktig, understreker Nordal iført aksjonens godt synlige oransje t-skjorte.

Den blide gjengen i sine oransje t-skjorter passer godt til de knalle fargene på trærne i borggården, så få rvi håpe på et knall resultat for årets Tv-askjon i regi av NRK.